La fine del Mesolitico in Italia : identità culturale e distribuzione territoriale degli ultimi cacciatori-raccoglitori - Franco, Carlo (Trieste : Società per la preistoria e protostoria della Regione Friuli-Venezia Giulia, 2011)
Summary
Bibliografija: str. 199-252 i uz tekst
Keywords: Italija - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; Mediteran; prapovijest; mezolitik; kamena industrija; litička analiza; špilje