Obitelj u ranorimskoj Liburniji - Kurilić, Anamarija (Zadar : Sveučilište u Splitu, Filozofski fakultet Zadar, 1995)
Summary
P. o.: Radovi. Razdio povijesnih znanosti / Sveučilište u Splitu, Filozofski fakultet Zadar ; Sv. 34(21), 1995
Bibliografija: str. 79-82 i uz tekst
Keywords: struktura obitelji; obiteljski život; rimsko društvo; Rimsko carstvo; Liburnija; stanovništvo Liburnije