Mursa u svjetlu novih izvora i nove literature - Pinterović, Danica (Osijek : Muzej Slavonije, 1967)
Summary
P. o.: Osječki zbornik ; br. 8, 1960.
Bibliografske bilješke: str. 56-62
Keywords: Osijek; Rimsko carstvo; rimska vojska; povijesni izvori; natpisi