Hvalov zbornik i knjižno slikarstvo srednjovjekovne Bosne na prijelazu XIV. u XV. stoljeće : doktorski rad = Hval's miscellany and miniature painting of medieval Bosnia at the turn of the 14th and 15th century - Mazrak, Ema; Marković, Predrag; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2014)
Summary
Bibliografija: listovi 293-328.
Keywords: Hvalov zbornik -- Bosna -- minijatura -- srednji vijek -- slikarstvo, knjižno -- misali -- iluminacije; crkva bosanska -- pop Butko, -- Hrvoje Vukčić Hrvatinić, -- Pjesma Hvale -- Robert Anžuvinac -- Hrvojev misal; doktorska disertacija