Polikromija i polikromatori oltara 17. i 18. stoljeća u sjeverozapadnoj Hrvatskoj : doktorski rad = Polychromy and polychromers of 17th and 18th century altars in Northwest Croatia : doctoral thesis - Škarić, Ksenija; Repanić-Braun, Mirjana; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2014)
Summary
Rječnik (str. 563) - Životopis - Popis radova
Na prel.stranicama [bez pag.] podatci o mentoru, sažetak=summary, zahvale, ključne riječi i kazalo sadržaja
Bibliografija: str. 563-622.
Keywords: Hrvatska, sjeverozapadna; polikromirana skulptura -- polikromija -- repolikromija -- polikromator -- interpretacija -- konzerviranje -- restauriranje -- oltar -- barok; doktorska disertacija