Liburnus (-a), liburnius (-ia) u rimskoj onomastici - Suić, Mate (Zadar : Arheološki muzej, 1968)
Riassunto
P. o.: Diadora ; Vol. 4, 1968.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: onomastika; latinska epigrafija; natpisi; Iliri; Liburni; Varvaria; Bribirska glavica