Cissa Pullaria - baphium Cissense - episcopus Cessensis - Suić, Mate (Zagreb : Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti, 1987)
Résumé
P. o.: Arheološki radovi i rasprave ; 10, 1987
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Istra; Brijun; antičke vile; gospodarski kompleksi; radionice; fuloničke radionice; fulonika; toponomastika