Vojni značaj Tilurija u antici = Military characteristic of Tilurium in Antiquity - Zaninović, Marin (Split : Hrvatsko arheološko društvo, 1984)
Summary
P. o.: Izdanja Hrvatskog arheološkog društva ; sv. 8, 1984 - Cetinska krajina od prethistorije do dolaska Turaka : znanstveni skup, Sinj, 3-6. VI 1980
Bibliografija: str. 74
Keywords: Trilj; Tilurij; Gardun; rimska vojska; rimski vojni logor