Dr. Julije Bajamonti i ńegova djela - Milčetić, Ivan ([S. l. : s. n.], 1912)
U ovom radu autor se bavi likom i djelom liječnika, književnika, skladatelja i polihistora Julija Bajamontia.
P. o.: Rad Jugoslavenske akademije znanosti i umjetnosti ; knj. 192.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Bajamonti, Julije -- Biografije