Tomo Matić : književni povjesničar i filolog : zbornik radova sa znanstvenoga skupa Zagreb - Osijek - Zadar, 20. - 24. travnja 1998[glavni urednik Tihomil Maštrović] (Array, 1998)
Summaries ; Zusammenfassungen ; Riasunto