Tomo Matić : književni povjesničar i filolog : zbornik radova sa znanstvenoga skupa Zagreb - Osijek - Zadar, 20. - 24. travnja 1998[glavni urednik Tihomil Maštrović]. - Znanstveni skup Tomo Matić (1998 ; Zagreb, Osijek, Zadar) (Zagreb : Hrvatski studiji [etc.], 1998)
Summaries ; Zusammenfassungen ; Riasunto
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Matić, Tomo -- Književnopovijesno djelo; Hrvatska književnost -- Mediteranski utjecaji; Književni povjesničar; Filolog