Zbornik radova 22. simpozija "Gdje je nestao moral", Zagreb, 20. i 21. svibnja/maja 2016. - Simpozij Gdje je nestao moral Zagreb) (2016 (Zagreb : Bošnjačka nacionalna zajednica Hrvatske, 2016)
Summaries.
Nalazi se u: Bošnjačka pismohrana, 2016., sv. 15, br. 42-43
Bibliografija iza pojedinih radova i bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: moral - simpozij