Endogeni razvojni potenciali slovenskog podeželja - Potočnik Slavič, Irma (Ljubljana : Znanstvena založba Filozofske fakultete, Oddelek za geografijo, 2010)
Summary.
Bibliografija: str. 115-123
Predmetno kazalo
Keywords: regionalni razvoj - Slovenija -- ekonomska geografija -- Slovenija - središnji dio - razvoj