Političke institucije i demokratija - Pavlović, Vukašin (Beograd: Fakultet političkih nauka, 2006)
Abstracts.
Bibliografija uz radove
Keywords: političke institucije - Srbija - zbornik -- demokracija - Srbija - zbornik