Zwei Ziegelbruchstuecke aus Dalmatien - Patsch, Karl ([Rim] : [s. n.], 1893)
O dva fragmenta na rimskim ciglama iz Dalmacije.
Nasl. nad tekstom.
Podatak o autoru na kraju teksta; puni i izvorni oblik imena autora: Karl Patsch.
P. o.: Mittheilungen des K. D. Archaeologischen Instituts Rom ; 1894., Bd. IX.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Arheološki nalazi -- Dalmacija -- Antika