Poziv Dalmatincima na poslovanje u svom materinskom jeziku - Agustinović, Đuro ([S. l.] : [s. n.], 1848)
O važnosti korištenja hrvatskog jezika u poslovanju.
Sadržaj: Uvodni govor ; Poziv.
Izv. oblik imena autora: Đuro Agustinović.
Keywords: Nacionalni identitet -- Dalmacija