[Crnogorična šuma] - Kniewald, Adolfo (Elsegg, 1861)
Prikaz guste crnogorične šume preko čitavog prednjeg plana, a desno gore naznake brda sa tvrđavom na vrhu.
Desno dolje u koso olovkom: Kniewald, lijevo dolje olovkom: Elsegg Iuni 861.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Pejzažno slikarstvo; olovka