Sa mog radnog stola - Propadalo, Ivica (1988)
Kompozicija prepletenih i uslojenih zoo- i antropomorfnih oblika.
Desno dolje olovkom: Propadalo 88. / 11 / 12 Mjesec, na poleđini desno gore olovkom: PROPADALO IVICA // = SA MOG RADNOG STOLA - 1988 / 11, 12 Mj. // CRTEŽ, KOMBINIRANA TEHNIKA, 100 x 70 cm
Na Rubnim dijelovima prikaza razne bilješke olovkom.
Keywords: Apstraktni crteži; kombinirana tehnika