[Djevojke na zdencu] - Režek, Ivo (1926)
Prikaz dvije mlade žene pokraj zdenca, od kojih je ona u prvom planu s desna okrenuta leđima u blagom poluprofilu, dok žena u drugom planu sjedi na rubu zdenca sa vrčem o koji oslanja ruke. Na poleđini, obrnuto u odnosu na prikaz sa prednje strane, sjedeći ženski akt u poluprofilu sa leđa. Crtež izveden ugljenom.