Ulica u Rovinju (Bregovita) - Brešić, Vjekoslav (1991)
Prikaz uske i strme ulice primorskoga grada sa nizom zbijenih kuća sa svake strane.
Desno dolje temperom: Brešić 91, na poleđini lijevo gore olovkom: VJEKOSLAV BREŠIĆ // "ULICA U ROVINJU" (BREGOVITA) // TEMPERA 1991 52 x 37
Keywords: Rovinj -- vedute; tempere; olovka; Vedute -- 20. st