[Slikar i model] - Ivančić, Ljubo (1988)
U prvom planu prikaz muškog lika izdužene glave kratkog trupa i izrazito dugih nogu s kistom i paletom u raširenim rukama. U visini njegovih ramena skica ležećeg muškog lika gledanog sprijeda raširenih nogu. U pozadini stolić sa slikarskim priborom, te štafelaj.