[Ilustracija za čitanku u osnovnoj školi] (1946)
Prikaz pejzaža sa dvije krave u prvom, oranicama sa stogovima klasja, seljačkim kolima i seljakom koji sije u drugom, te livadama, poljima i kućicama u trećem planu.