Dr. Theodor grof Pejacsevich - Virovitički : ban kralj. Hrvatske, Slavonije i Dalmacije (1903)
Portret bana Pejačevića u sjedećem položaju. Odjeven je u kaput optočen krznom. Preko koljena drži sablju.