[Akt s leđa] - Becić, Vladimir (1930)
Prikaz sjedećeg ženskog akta s leđa, glave okrenute u poluprofilu.
Lijevo dolje tušem: Vlad. Becić
Naslov dao katalogizator.
pregledano
Keywords: Akt (umjetnost); tuš