Sv. Duje - Botteri-Dini, Josip (1989)
Prikaz unutrašnjosti katedrale Sv. Dujma u Splitu. Po sredini, duž centralne vertikalne osi stup s kompozitnim kapitelom, u desnoj polovici prikaza bogato ukrašen barokni oltar u dubokoj polukružnoj niši iznad koje se nalazi raspelo, a u lijevoj polovici prikaza dio ciborija iznad kojega je raspelo.