Sv. Duje - Botteri-Dini, Josip (1989)
Prikaz unutrašnjosti katedrale Sv. Dujma u Splitu. Po sredini, duž centralne vertikalne osi stup s kompozitnim kapitelom, u desnoj polovici prikaza bogato ukrašen barokni oltar u dubokoj polukružnoj niši iznad koje se nalazi raspelo, a u lijevoj polovici prikaza dio ciborija iznad kojega je raspelo.
Sredina dolje tušem: Sv. Duje 1989 // Botteri
Keywords: Katedrala sv. Dujma (Split); Katedrale -- Split; tuš