Jakov A. Dragičević (James A. Dragicevich) u radu za slobodu Jugoslavije - Andričević, Dragimir F. (Jugoslavenski iseljenik, 1925)
Sadrži i neka pisma Chas A. Loryja, Ire N. Allena, Ljubomira Mihajlovića, Nike Grškovića, S. G. Gruića i Božidara Purića upućena Dragičeviću i mišljenja o njemu.