Bez naslova - Stipanov, Mauro (1992)
Apstraktna kompozicija sastavljena od mrežastih, nepravilnih ploha.
Desno dolje ugljenom: Mauro Stipanov // 92
Naslov dao autor.
Crtež je reproduciran u katalogu izložbe: 14. zagrebačka izložba crteža, Zagreb, Kabinet grafike HAZU, 1993, str. 132.
Keywords: Apstraktni crteži; kombinirana tehnika