Sarkofag kćerke dalmatinskog proveditura Ivana Diedo - Zaninović, Antonin (Split : [s. n.], 1939)
O natpisu na sarkofagu kćeri I. Dieda i o Franji Božičeviću-Natalisu kao vjerojatnom autoru natpisa.
Om. nasl.
P. o.: Vjesnik za arheologiju i historiju dalmatinsku ; sv. 51.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Résumé.