Doba naseljenja plemića bosansko-ugarskih u bivšoj Župi Poljica - Škarica, Petar ([s. n.], 1901)
U djelu Erbera Tullia Cenno critico sul lavoro la contea di Poglizza priložen je rodovnik poljičkih plemića (tkz. ugarskih), no autor se nije bavio bosanskim plemićima (u povijesti poznatih i kao Didici, istočni ili Miroslavići). Oni su tema ovog djela: povjest plemena nastalog od tri prebjegla brata (Tišimira, Krešimira i Elema) iz Bosne u Poljica.