[Sjećanje na crno IV] - Gašparić-Gapa, Vladimir (1989)
Apstraktna kompozicija sa dva upisana kvadrata; u donjoj polovici onog unutrašnjeg oblik nalik nakovnju, duž lijevog i desnog ruba listolike, izduljene forme.