Curiosità storiche Zaratine - Sabalich, Giuseppe ([s. n.], 1906)
Sadrži priloge o zadarskim ulicama u prošlosti, o Carlu Gozziju u Zadru, o čistoći ulica i trgovinskoj policiji u mletačko doba, o starim popisima stanovništva, o sudbini posmrtnih ostataka starih Zadrana, o knjigama mrtvih.