Povjestne crte grada Šibenika i njegove okolice - Kaer, Petar (s. n., 1912)
Sadržaj: Povijest Šibenika od najstarijih vremena: Šibenik pod vladavinom kralja Kolomana ; Hrvatsko-ugarski kralj Stjepan III. ; Šibenski župani ; Knez Domaldo ; Templari u Šibeniku ; Ustoličenje prvoga šibenskoga biskupa ; Mletačka vlast u Šibeniku.