Ulaz u luku Veli Lošinj (1989)
Motiv mora i obale. Prikaz podijeljen u dva dijela horizontalom horizonta. U donjem dijelu mirna površina mora s ostacima obale na obje strane, u gornjem nebo s oblacima.