Ulaz u luku Veli Lošinj - Reiser, Nikola (Veli Lošinj, 1989)
Motiv mora i obale. Prikaz podijeljen u dva dijela horizontalom horizonta. U donjem dijelu mirna površina mora s ostacima obale na obje strane, u gornjem nebo s oblacima.
Dolje desno olovkom: Reiser, dolje lijevo olovkom: Vel. Lošinj, 89., na poleđini gore lijevo olovkom: "Ulaz u luku Vel. Lošinj" // Reiser, dolje desno olovkkom: V. Lošinj 11. IX. 1989.
Digitalna reprodukcija
Pregledano
Keywords: Veli Lošinj -- Marine; akvareli; olovka