Pupoljci - Kuničić, Petar ([s. n.], 1887)
Pjesme u čast i spomen hrvatskim domoljubnim junacima (Zrinskim i Frankopanima), osobama s otoka Visa i mjesta Komiže. Crtice iz primorskoga života opisuju Vis, Biševo, način života karakterističan uz more.