Pupoljci - Kuničić, Petar ([Zadar] : [s. n.], 1887)
Pjesme u čast i spomen hrvatskim domoljubnim junacima (Zrinskim i Frankopanima), osobama s otoka Visa i mjesta Komiže. Crtice iz primorskoga života opisuju Vis, Biševo, način života karakterističan uz more.
Stihovi i proza.
Pero Kuničić S. je Petar Kuničić.
Sadržaj s nasl. str.: Lišće ; Peludnice ; Pod čempresom ; Potezi.