Moje dvodnevno tamnovanje u zatvoru kr. kotarskog suda I. u Zagrebu ili u zemlji tmine, nečistoće, nesredjenosti, kalambura i kupiklasovića - Obradović, Milan, publicist ([s. n.], 1911)
Antisemitski spis.