Stjepan Buzolić : spomen knjiga - Kuničić, Petar ([s. n.], 1894)
U povodu smrti S. Buzolića; sadrži prikaz života i rada S. Buzolića; osvrte i pisma upućena S. Buzoliću u povodu njegova umirovljenja kao ravnatelja Učiteljske škole u Arbanasima.