[Akt]. - Radauš, Vanja (1972)
Stojeći ženski akt prikazan s leđa s prenaglašenom stražnjicom.
Signature nema.
Autor djela: Vanja Radauš --> podatak dobiven od autora.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Aktovi -- Crteži -- Hrvatska; tuš; lavirani tuš