[Akt]. - Radauš, Vanja (1970)
Prikaz ženskog akta u profilu, otprilike do linije bokova, ruku položenih na trbuh.
Signature nema.
Autor djela: Vanja Radauš --> podatak dobiven od autora.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Aktovi -- Crteži -- Hrvatska; tuš