[Akt]. - Radauš, Vanja (1970)
Prikaz stojećeg ženskog akta podignute desne ruke, sa leđa, otprilike do linije koljena.
Signature nema.
Autor djela: Vanja Radauš --> podatak dobiven od autora.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Aktovi -- Crteži -- Hrvatska; tuš