[Akt]. - Radauš, Vanja (1970)
Prikaz stojećeg ženskog akta sa crnim čarapama, podignutih ruku, do linije koljena, okrenutog leđima.
Signature nema.
Autor djela: Vanja Radauš --> podatak dobiven od autora.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Aktovi -- Crteži -- Hrvatska; tuš