[Pejzaž]. - Radauš, Vanja (1972)
Stilizirani prikaz nekoliko ljudskih figura u pejzažu.
Signature nema.
Autor djela: Vanja Radauš --> podatak dobiven od autora.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Pejzažno slikarstvo -- crteži -- Hrvatska; akvareli