[Glava medvjeda]. - Radauš, Vanja (1950)
Prikaz blago pognute glave medvjeda u profilu.
Signature nema.
Autor djela: Vanja Radauš --> podatak dobiven od autora.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Životinje -- Crteži -- Hrvatska; tuš; lavirani tuš