[Ptica]. - Radauš, Vanja (1950)
Ptica dugih tankih nogu stoji, a glavu je zabila u perje, prikazana je u profilu.
Signature nema.
Autor djela: Vanja Radauš --> podatak dobiven od autora.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Životinje -- Crteži -- Hrvatska; tuš