Stevo Luketić-Stevan - Goll, Predrag (Kumrovec, 1980)
Portret muškarca u profilu. Portret je realiziran oštrim i izlomljenim linijama i plohama.
Desno dolje uz crtež ugljenom: Gol, ispod crteža tankim flomasterom: Stevo Luketić-Stevan HDLU // Kumrovec, 28.VI 1980. // XI Kongres SOLUJ-a
Keywords: ugljen