[Pejzaž uz rijeku] - Kniewald, Adolfo (1850)
Pejzaž s borovom šumom i drvenom kućom.
Signature nema. Na poleđini lijevo gore okomito olovkom: Studija pejzaža
Naslov dao katalogizator.
Keywords: olovka