[Djevojčica] - Šimaga, Petar (1941)
Prikaz lika djevojčice, otprilike do linije struka, tijela u poluprofilu, ruku prekriženih na grudima, a glave en face. Na poleđini skicozni prikaz fragmenta seoske uličice, realiziran tušem.