[Dalmatinski san] - Švaljek, Antun Boris (Ugljan, 1982)
Dva prikaza jedan iznad drugog. Gornji prikaz: Pejzaž s drvećem, crkvenim tornjićem i kerubinom. Donji prikaz: koza i riba.
Desno dolje sepijom: ANTUN BORIS ŠVALJEK / 1982. NA UGLJANU, lijevo dolje sepijom: DALMATINSKI SAN
Keywords: tuš; akvareli